Over Yvonne

Ik breng mee: Een frisse blik, enthousiasme en intrinsieke gedrevenheid, nieuws- en leergierigheid, ruime kennis en ervaring in publieke organisaties en met het adviseren, aansturen, initiëren en realiseren van organisatorische en maatschappelijke veranderingen.

Door mijn passie en brede ervaring ben ik een sparringpartner die bestuurders, directies en medewerkers met een frisse blik naar de eigen context laat kijken. Mijn overtuiging is dat oplossingen alleen in gezamenlijkheid en wederzijds vertrouwen worden bereikt. Daarbij schakel ik gemakkelijk tussen mijn rol als adviseur en leider. Ik bied ruimte voor talenten en persoonlijke ontwikkeling en daag mensen uit om de situatie eens met een andere bril te bekijken en op te pakken. Ik ben open in mijn communicatie en handelen en weet een goede balans te vinden tussen loslaten en vasthouden. Daarbij kan ik complexe situaties gestructureerd, snel en scherp onderbouwen en vertalen naar de praktijk.

Ik werk: als zelfstandig adviseur en interim manager via mijn eigen bureau PRO-MPT Interim Management & Consultancy. PRO-MPT ben ik gestart in 2007, na al een brede ervaring op te hebben gedaan bij eerdere werkgevers als Deloitte en de gemeente Groningen.

Naast mijn werkervaring heb ik een stevige basis door de afronding van mijn opleidingen als organisatieadviseur (SIOO), sociologie (RUG) en maatschappelijk werk (Hanzehogeschool). En ook tijdens mijn werkzaamheden neem ik actief deel aan netwerken, trainingen en intervisie. Door samen te werken en te sparren met andere professionals blijf ik in staat om op een strategische, creatieve en innovatieve wijze te adviseren over én bij te dragen aan oplossingen voor organisatorische en maatschappelijke vraagstukken.

Ik ben ook graag: buiten, genietend van de natuur, door erin te werken, joggen of fietsen. Aan het ontspannen door yoga, pianospelen en te lezen of door met anderen plezier te maken, bij te praten of uit te gaan.